eNEEF systeem

eNEEF, voor minimaal energie verbruik en maximaal comfort

Vereniging van Eigenaren werkt samen met de meeste gespecialiseerde en innovatieve partners op het gebied van comfortabele en kostenbesparende verwarming. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met de ontwikkelaar van het eNEEF systeem.

Gangbaar is dat een verwarmingsinstallatie wordt geregeld op basis van de retourtemperatuur van het verwarmende water. De eNEEF werkt niet op deze manier, de installatie zorgt ervoor dat de warmtebron vooraf weet welke ruimte in het gebouw verwarmt moet worden. Dit gebeurt door vooraf de warmtevraag in de vorm van tijd, temperatuur en vermogen aan de warmtebron bekend te maken.

Het systeem kijkt dus hoeveel tijd er nodig is om een ruimte op een bepaalde temperatuur te krijgen en met welk vermogen de warmtebron werkt. Daarnaast houdt eNEEF ook rekening met alle externe omstandigheden die van invloed zijn zoals weer, ligging ten opzichte van zuid, et cetera.

Het systeem zorgt dus voor een complete hydronische en dynamische balans van uw verwarmingsinstallatie.

Veel VvE’s in Nederland hebben hun verwarmingssysteem niet optimaal ingeregeld. De eNEEF zorgt altijd voor de meest optimale hydronische balans, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de warmtebron van uw VvE.

Wilt u meer weten over het innovatieve eNEEF systeem en wat dit kan betekenen voor uw VvE? Neem dan contact met ons op langs het onderstaande formulier en wij brengen u vrijblijvend en kosteloos in contact met onze partner.


Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven