CV installatie/ onderhoud

CV installatie/ onderhoud

De koude dagen zijn weer aangebroken, bent u klaar voor de winter?

Een CV-Ketel staat altijd aan (24 uur per dag en 7 dagen per week) en is het meest gebruikte apparaat in elke woning en VvE. U zult het dan ook vrij snel merken als de ketel niet meer werkt. Eens per jaar of per 2 jaar dient uw CV-ketel nagekeken te worden door een erkend installateur welke de meetapparatuur heeft om dit goed uit te voeren.

Periodiek onderhoud aan de CV-ketel is belangrijk. Regelmatig onderhoud en service zijn van groot belang. Een goed onderhouden ketel gaat langer mee en is energiezuiniger. Door regelmatig onderhoud bespaart u niet alleen op uw stookkosten, ook bent u verzekerd van een goed werkende CV-installatie. Onderhoud aan uw CV-ketel wordt vaak ook geëist door uw verzekeraar.

Vereniging van Eigenaren – CV installaties goed geregeld speciaal voor uw VvE hebben onze partners de beste (onderhouds- en installatie) oplossingen voor een optimale verwarming!

Bent u opzoek naar een specialist installatie en onderhoud van uw Cv of warmtebron, neem dan contact met ons op langs het onderstaand formulier en wij brengen u vrijblijvend en kosteloos in contact met de specialist in uw regio.

eNEEF, voor minimaal energie verbruik en maximaal comfort

Vereniging van Eigenaren werkt samen met de meeste gespecialiseerde en innovatieve partners op het gebied van comfortabele en kostenbesparende verwarming. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met de ontwikkelaar van het eNEEF systeem.

Voor meer informatie over dit innovatieve systeem klik hier


Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven