Hypotheek advies

De aanschaf van een nieuwe woning heeft meestal grote invloed op uw financiële huishouding, zowel nu als in de toekomst. Onze partners zijn gespecialiseerd in hypotheken. Zij creëren voor u een duidelijk beeld, voorzien u van goed advies in dit traject en brengen uw gehele financiële situatie in kaart.

Inventarisatie:

Onze partner start altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken zij uw financiële wensen en doelstellingen. In dit gesprek is het belangrijk om uw wensen en behoeften t.a.v. de adviseur te spiegelen aan de visie en werkwijze van onze partner. Het doel van dit gesprek is uiteraard het optimaliseren van uw financiële zaken.

Analyse: Als u weet waar u staat, kunt u een doel bepalen. 

Waar gaat u voor? Wat zijn uw financiële wensen en doelstellingen? En hoe kunt u deze zo optimaal mogelijk bereiken? Tijdens het adviestraject werkt onze partner dit voor u uit, bekijken zij diverse mogelijkheden en wegen deze tegen elkaar af.

Advies: Als u weet waar u staat, kunt u bepalen waar u voor gaat.

En waar gaat u voor? Wat zijn uw financiële wensen en doelstellingen? En hoe kunt u deze zo optimaal mogelijk bereiken? In het adviestraject werkt onze partner dit voor uw uit. We bekijken hierbij diverse oplossingen en wegen deze tegen elkaar af. Elke situatie is anders, daarom kunnen we pas exact onze werkzaamheden aangeven als we uw financiële situatie en doelstellingen kennen.

Het advies eindigt met een actielijst. Daarop geven we aan welke zaken u moet aanpassen, opzeggen of aanschaffen om uw doelstellingen zo goed mogelijk te realiseren.

Bij het aangaan van een hypotheek en het inventariseren van uw financiële situatie gaat het niet alleen om dit moment, het is een doorlopend proces en het is van belang om uw financiële situatie ook in de toekomst te waarborgen.

Heeft u behoefte een gespecialiseerd hypotheek advies en zoekt u ook hulp bij de implementatie van het uitgebrachte advies en het aangaan van uw hypotheek. Dan brengen wij u graag vrijblijvend in contact met onze partner gespecialiseerd in Hypotheek advies.

Neem contact met ons op langs onderstaand formulier, per mail of telefoon.Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven