Vloeren

Regelmatig onderhoud van de vloer in uw woning en het gehele complex van uw VvE verlengt niet alleen de levensduur van uw vloer, het verbetert ook de hygiƫne. Periodiek onderhoud van uw vloer is ook vanuit een smaakvol oogpunt van belang en draagt bij aan de veiligheid en het comfort van uw VvE en woning. Een representatieve vloer geeft alle eigenaren uit de vereniging en bezoekers een veilige en comfortabele omgeving. Daarnaast speelt uw vloer een grote rol in de isolatie of in de (voorkoming van) geluidshinder.

Het is dus belangrijk om uw vloer regelmatig te onderhouden. Het type vloer dat u heeft bepaalt hoeveel en wat voor type onderhoud er nodig is. Onze partners zijn o.a. gespecialiseerd in het onderhoud van:

Vereniging van Eigenaren – Vloeren

VerenigingvanEigenaren.nl brengt u vrijblijvend in contact met gespecialiseerde bedrijven die u van dienst kunnen zijn met o.a.:

Neem contact op via het contactformulier, per e-mail info@verenigingvaneigenaren.nl of bel ons en wij brengen u in contact met een gespecialiseerde dienstverlener in uw regio!


Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven