Ventilatiesystemen

Een goede ventilatie zorgt voor een goed binnenklimaat in uw woning. Deskundige en periodieke inspectie, reiniging en onderhoud van uw ventilatiesystemen en luchtkanalen, zorgt ervoor dat u in een gezond huis woont en slaapt.

Woningen zijn tegenwoordig steeds beter geïsoleerd en het niet ventileren van goed geïsoleerde woningen kan lijden tot ongezonde lucht, schimmels en zelfs gezondheidsproblemen. Het plaatsen van ventilatiesystemen is dan ook sinds 2006 verplicht geworden bij nieuwbouw en grondige renovaties! Ventilatie van uw woning zorgt ervoor dat de binnenlucht schoon blijft door het afvoeren van vocht, CO2 (koofstofdioxide) en andere gassen (bijvoorbeeld keukenluchtjes).

VerenigingvanEigenaren.nl werkt samen met gespecialiseerde dienstverleners op het gebied van mechanische ventilatie (MV) en warmte-terug-win-systemen (WTW).

Bent u opzoek naar deskundig onderhoud, vervanging, plaatsing, reiniging of inspectie van de ventilatie in uw VvE? Neem contact op via het contactformulier, per e-mail info@verenigingvaneigenaren.nl of bel ons en wij brengen u in contact met een gespecialiseerde dienstverlener in uw regio!


Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven