VvE Beheer

VerenigingvanEigenaren.nl werkt samen met gespecialiseerde VvE Beheerders door het hele land.

Een beheermaatschappij verzorgt het beheer van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit kan onder meer bestaan uit het technisch beheer, het financieel beheer en het administratief beheer. Maar ook hulp bij het oprichten en activeren van uw VvE.

De beheerder kan bijvoorbeeld de algemene ledenvergadering organiseren (en de notulen verzorgen), een begroting opstellen, de betaling van de VvE-bijdrage bijhouden, offertes voor onderhoudswerkzaamheden aanvragen en beoordelen, het hangt er maar net vanaf wat de VvE zelf wil doen of niet. Zo kan de beheerder de taak van bestuurder opnemen, maar hij kan ook alleen administratief beheerder zijn.

Wij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met de specialist in uw regio, een betrouwbare VvE beheerder die aan uw wensen en eisen voldoet.

Wilt u als VvE het administratieve en/of technisch beheer (gedeeltelijk) uit handen geven aan een beheerder, zoek dan niet verder en neem contact met ons op per telefoon, mail of langs onderstaand contactformulier!Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven