Zonnepanelen

Zonnepanelen wekken elektriciteit op en zorgen voor een lagere energierekening. Veel VvE’s hebben ruimte op het dak om zonnepanelen te plaatsen. De prijzen van zonnepanelen worden steeds interessanter en afgezet tegen een stroom prijs verdienen de zonnepanelen zich steeds sneller terug!

De stroom die door de zonnepanelen wordt opgewekt kan op verschillende wijze worden gebruikt: direct door de VvE (collectieve installatie), door de bewoners (individuele installatie) of terug levering aan het net.

Bij het plaatsen van zonnepanelen dient een VvE rekening te houden met wie de eigenaar is van het dak en hoe zwaar de belasting op het dak mag zijn. Goed onderhoud van het dak en de panelen is uiteraard wel een belangrijke voorwaarde om een de installatie van uw zonnepanelen een succes te maken!

VerenigingvanEigenaren.nl werkt samen met bedrijven gespecialiseerd in zonnepanelen.

Onze partners kennen het volledige traject, van plaatsing en onderhoud tot een advies en meerjarenonderhoudsplan (MJOP), om uw zonnepanelen zo rendabel mogelijk te maken! Wij brengen u kosteloos in contact met de specialist in uw regio. Dus wilt u in contact komen met een gespecialiseerde dienstverlener in zonnepanelen, neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail info@verenigingvaneigenaren.nl.


Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven