Huismeester diensten

Het is voor een VvE belangrijk dat alles naar behoren functioneert en dat u met plezier en trots uw gasten kunt ontvangen. Uw gebouw is immers uw visitekaartje. Het heeft een representatieve functie voor het imago van uw huis of bedrijf.

Afhankelijk van de omvang en samenstelling van een VvE kan het handig zijn om kleine werkzaamheden uit te laten voeren door een huismeester.

Enkele taken van huismeesters zijn bijvoorbeeld:

Een huismeester vervult tevens een signaalfunctie richting de VvE. Hierbij zijn de specifieke aandachtspunten:

Het van A tot Z onderhouden van uw pand kost tijd, overzicht en geregel, een huismeester kan uw VvE hierbij goed van dienst zijn en zorgen dat u het totaaloverzicht behoud. VerenigingvanEigenaren.nl werkt samen met gespecialiseerde dienstverleners met een ruime ervaring en kennis in het leveren van huismeesters en facilitair personeel voor uw VVE.

Zoekt uw VvE een gespecialiseerde huismeester, neem dan contact met ons op langs het onderstaand formulier en wij brengen u vrijblijvend en kosteloos in contact met de specialist in uw regio.

Onze partner voor huismeester diensten in de regio Amsterdam is:Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven