Bouw- en onderhoudsbedrijven

Regelmatig zullen er klussen en reparaties zijn in een appartementencomplex. Naast periodiek onderhoud kan er tevens sprake zijn van incidentele en/of spoedeisende klussen. Voor de waarde van het vastgoed is het van groot belang dat deze werkzaamheden zorgvuldig en professioneel worden uitgevoerd door deskundige vakmensen.

Als onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE) bent u samen met de andere eigenaren verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. In de splitsingsakte staat welke onderdelen van het gebouw de VvE moet onderhouden.

In een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) moet de VvE geld reserveren voor groot onderhoud. De verantwoordelijkheden van de VvE hebben vaak betrekking op de gemeenschappelijke zaken van het complex. Hieronder valt in ieder geval het dak en de gevel, maar vaak ook het trappenhuis en de kozijnen.

Zoekt u een professioneel en gespecialiseerd bouw- en onderhoudsbedrijf voor uw VvE?

Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk met erkende bouw- en onderhoudsbedrijven. Wij monitoren de kwaliteit van de aangesloten bedrijven en vergelijken op regelmatige basis de offertes van verschillende partijen. Wij brengen u kosteloos in contact met de specialisten in uw regio.

Heeft u een reparatieverzoek of offerteaanvraag? Of vragen over een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)? Neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail info@verenigingvaneigenaren.nl.


Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven