Landelijke partners

Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van erkende dienstverleners en onderhoudsbedrijven. Indien u een vraag heeft aangaande VVE dienstverlening of VVE onderhoud koppelen wij u kosteloos aan de beste dienstverlener in uw regio. In enkele gevallen zijn dienstverleners landelijk actief. Deze landelijke partners kunnen u helpen met uw specifieke vraagstuk, ongeacht uw regio.

Ratering Gebouwenbeheer (Branche: VvE Beheer)

Onze partner in “VvE Beheer” en “Energie labels” voor grote delen van Noord-Brabant, Zeeland, Utrecht en Gelderland.

“Een goed advies dient zichzelf terug te verdienen.” Dat is het uitgangspunt van Ratering Gebouwenbeheer. Ratering is een betrouwbare partner voor VvE’s die op zoek zijn naar duidelijke en heldere informatie. Om meer te weten te komen wat Ratering voor u kan betekenen op het gebied van het dagelijks beheer, het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en advisering over contracten en energieadvies, neem contact met ons op langs onderstaand contactformulier of neem direct contact op met onze partner:

Arthur Ratering
T: 085 – 500 02 20
E: info@rateringgebouwenbeheer.nl
W: http://rateringgebouwenbeheer.nl/

 

Sureon B.V. (Branche: Verzekeringen)

Sureon Corporate Insurance is de specialist op het gebied van het verzekeren van VVE`s. Door jarenlange ervaring in de branche heeft Sureon een verzekeringspakket ontwikkeld met unieke dekkingen tegen de laagst mogelijke prijs . Voor zowel de kleinere VVE`s alsmede de grote complexen bent u bij ons aan het juiste adres.

Sander Bakker
T: 0165-523101
E: sbakker@sureon.nl
W: http://www.sureon.nl

 

 

 Wij versturen geen spam of ongevraagde informatie. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

©2012 Vereniging van Eigenaren - Alle rechten voorbehouden - inloggen

Terug naar boven